Paste cu sos de Sardine (paste Con Sardine Siciliano)

Pastele cu sos de sardină (pasta Con Sardine siciliano) necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție conține 2956 calorii, 133g de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați stafide, paste, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Rețete similare includ Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Penne Con la Sardine (Pastan la cuptor și sardine).
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de 1".
Se sotează usturoiul în ulei de măsline la foc mediu până devine auriu.
Adăugați sardine și continuați să sotati și amestecați până aproape o pastă (aproximativ 7 minute).
Adăugați pastă de roșii și 3 până la 5 cutii de pastă de roșii cu apă la pește și aduceți la fierbere.
Adăugați ierburi (numai frunze)și stafide.Reduceți căldura, adăugați sare și piper; se fierbe la foc mic până se îngroașă.
Puneți apă rece în oală mare și începeți să fierbeți.Fierbeți pastele până când sunt al dente, scurgeți și aruncați cu sos.
Se servește cu brânză rasă pe lateral.