Paste cu sos de Sardine (paste Con Sardine Siciliano)

Paste cu sos de Sardine (paste Con Sardine Siciliano)
Pastele cu sos de sardină (pasta Con Sardine siciliano) necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție conține 2956 calorii, 133g de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați stafide, paste, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Rețete similare includ Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Penne Con la Sardine (Pastan la cuptor și sardine).

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în bucăți de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Se sotează usturoiul în ulei de măsline la foc mediu până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați sardine și continuați să sotati și amestecați până aproape o pastă (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
4
Adăugați pastă de roșii și 3 până la 5 cutii de pastă de roșii cu apă la pește și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Adăugați ierburi (numai frunze)și stafide.Reduceți căldura, adăugați sare și piper; se fierbe la foc mic până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Puneți apă rece în oală mare și începeți să fierbeți.Fierbeți pastele până când sunt al dente, scurgeți și aruncați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se servește cu brânză rasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista