Paste cu sos de nuc

Paste cu sos de nuc
Pastele cu sos de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 10 porții cu 515 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți parmezan, orice paste scurte Plate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Paste cu sos de nuc, Paste cu sos de anșoa-nuc, și Paste cu sos de anșoa-nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mare de apă pentru a fierbe și prăjiți nucile într-o tigaie uscată până când încep să facă o aromă de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Puneți pâinea într-un bol și acoperiți cu laptele. Puneți majoritatea nucilor prăjite (rezervând aproximativ 1 uncie pentru garnitură) într-un blender împreună cu usturoiul, pâinea înmuiată în lapte și parmezanul. Amestecați până devine neted și cremos, apoi turnați uleiul și condimentați bine cu sare și piper înainte de a amesteca din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați pastele în apă clocotită cu sare și gătiți pentru timpul necesar. Când pastele sunt al dente, rezervați o ceașcă de lichid de gătit pentru paste și apoi scurgeți pastele, dar puneți-le într-un castron mare, în timp ce încă picură ușor cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Presărați puțin ulei de măsline peste paste pentru a preveni lipirea acestora, apoi adăugați sosul de nucă, amestecându-l în paste (stropiți puțin lichid de gătit pentru Paste pentru a face sosul mai puțin gros, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Tăiați aproximativ nucile rămase și aruncați-le deasupra împreună cu mai mult parmezan și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista