Paste cu sos de hamsie-nuc
Paste cu sos de hamsie-nuc este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 695 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate ca garnitură, căței de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Paste cu sos de hamsie-nuc, Sosul de hamsie și nucă al lui Skye Gyngell, și Sos De Paste Cu Hamsii-Măsline.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Odată fierte, scurgeți pastele (rezervați 1/2 cană de apă pentru a le folosi mai târziu) și puneți-le deoparte. Păstrați-l cald dacă este posibil sau cel puțin la temperatura camerei.Folosiți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul și lăsați-l să se încălzească.
Adăugați ceapa și sotati-o timp de aproximativ cinci minute sau până când încep să se înmoaie.
Adăugați ardeiul, hamsiile și usturoiul. Gatiti cateva minute, amestecand-o des si rupand hamsiile in bucati mici.
Se toarnă bulionul și se amestecă totul împreună. Aruncați ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Adăugați pastele în amestec, împreună cu apa rezervată).
Adăugați sare și piper după gust. Dacă adăugați pătrunjel, presărați-l peste amestec acum.Aruncați pastele pentru a le acoperi bine și serviți.