Paste cu sos cremos de ciuperci din plante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele cu sos cremos de ciuperci din plante. Această rețetă servește 6 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 387 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Paste Cremoase Cu Ierburi De Ciuperci, Paste cu sos cremos de ciuperci-mazăre, și Pastan într-o ciupercă cremoasă și sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj; acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand este moale si aurie.
Adăugați ciuperci, salvie tocată și cimbru; gatiti pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă frisca, brânza, sarea și piperul.
Se toarnă sosul peste pastele fierte; aruncați ușor pentru a acoperi.