Pastele cu sos cremos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, brânza philadelphia Neufchatel, șuncă oscar mayer deli și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Compania Pasta House Fettuccine Alfredo – un sos bogat cremos turnat peste pastan este o adevărată încântare, Paste cu sos cremos de ciuperci-mazăre, și Paste cu sos cremos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 3 până la 5 min. sau până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bulion și piper zdrobit; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Bateti in Neufchatel; gatiti si amestecati la foc mic pana cand Neufchatel este topit si sosul este bine amestecat.
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet doar pana la al dente. Între timp, amestecați mazărea și 1/3 cană parmezan în sos; gătiți 2 până la 3 min. sau până se îngroașă ușor.