Paste cu papion cu sos de ton de roșii
Papion Paste cu sos de ton de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ton, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Paste cu ton și sos de roșii, Paste cu Tunan și sos de roșii, și Sos De Paste Cu Roșii De Ton.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare. Se amestecă pastele și se fierbe până se fierbe, dar încă ferm până la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Prăjiți firimiturile de pâine în ulei, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă coaja de lămâie.
Scoateți pesmetul condimentat din tigaie și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Puneți tigaia înapoi la foc mediu.
Adăugați fasolea și amestecați. Se amestecă tonul, sosul de roșii și 1/4 cană de parmezan. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Aruncați sosul cu pastele pregătite; așezați în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu firimiturile de pâine prăjite și restul de 1/2 cană de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește, aproximativ 10 minute.