Paste cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin

Paste cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele cu hamsii, coacăze, fenicul și nuci de pin. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână roșii prune, fire de șofran, coacăze și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aluat De Gris Cu Fenicul, Coacăze Și Nuci De Pin, Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin, și Paste cu nuci de pin, broccoli, sardine și fenicul.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați hamsii; mash cu spatele furculiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
3
Adăugați ceapa, feniculul și ardeiul roșu. Saut legume pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
FeniculFenicul
CeapăCeapă
4
Adăugați roșii, nuci de pin și coacăze. Reduceți căldura la minim și gătiți 5 minute pentru a amesteca aromele; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
TomateTomate
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Adăugați șofranul în lichidul rezervat și amestecați pentru a se dizolva. Întoarceți pastele și apa de șofran în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați amestecul de roșii; aruncați la foc mic până când sosul acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PastePaste
SosSos
9
Se amestecă în pesmet și se transferă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Test-sfat pentru bucătărie: pentru pesmet proaspăt, măcinați bucăți de crustă pâine franceză în procesor până la firimituri grosiere. Apoi prăjiți pe foaia de copt cu margini în cuptorul de 177° până devine auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista