Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu fructe de mare cu ulei fierbinte toscan. Această rețetă face 6 porții cu 759 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de midii, pătrunjel, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cacciucco (Tocană De Fructe De Mare Toscane) #FishFridayFoodies, Paste De Anghinare Toscane, și Carne De Vită Și Paste Toscane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu pătrunjelul, ardeiul roșu zdrobit și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați sosul de roșii, bulionul de scoici și 1 1/2 linguri de ulei fierbinte toscan și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați creveții, midiile și cocoșii și gătiți, neacoperite, până când cojile abia încep să se deschidă și creveții încep să se onduleze, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cockles
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați scoici și snapper și gătiți până când cojile sunt aproape toate deschise și peștele este aproape gătit, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
(recomandat: Sos A1)
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați calmarul și gătiți până la opac, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
9
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți bucatini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucatini
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți bine pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
11
Transferați pastele într-un castron mare și aruncați cu fructele de mare și sosul acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Serviți pastele, trecând uleiul fierbinte toscan rămas la masă pentru stropire.