Paste Cu Fructe De Mare
Pastele cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 238 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc rupte, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Paste Cu Fructe De Mare, Pastan și fructe de mare, și Paste Cu Fructe De Mare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Gatiti pastele pentru putin peste jumatate din timpul de gatire (ar trebui sa fie inca putin ferm.)
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Rumeniți scoicile doar până când capătă o culoare excelentă la exterior, aproximativ 45 de secunde până la un minut pe fiecare parte.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline și unt în tigaie. Când este fierbinte, aruncați creveți și rumeniți-i și ei. (Nu gătiți complet scoici sau creveți.)
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Adăugați un mic strop de ulei în tigaie. Gatiti usturoiul timp de 30 de secunde, apoi turnati vinul.
Lăsați-l să se baloneze și reduceți timp de un minut sau două, apoi turnați roșiile (inclusiv sucul.)
Adăugați sare, piper și fulgi de ardei roșu, apoi gătiți sosul la foc mediu-mare timp de 10-15 minute. Rupeți două foi mari de folie de aluminiu rezistentă. Suprapuneți-le pe un platou rezistent la cuptor (faceți suprapunerea de aproximativ 6 inci sau cam așa ceva) cu o anumită adâncime sau într-o foaie de copt. Folosiți-vă mâinile pentru a apăsa folia plat pe platou.
Se toarnă pastele pe platou, apoi se toarnă tot sosul peste paste (suc și tot). Apoi, turnați fructele de mare, asigurându-vă că adăugați toate sucurile care ar fi putut picura pe farfurie. Adunați cele două capete ale foliei și rotiți-le în jos, astfel încât să fie bine sigilate-- - faceți același lucru cu laturile mai scurte.
Așezați platoul în cuptor și coaceți timp de 15 minute, până când fructele de mare sunt complet gătite și aromele au avut toate șansa de a se întâlni și de a se îndrăgosti. Pentru a servi, deschideți folia și stropiți puțină cremă caldă peste tot. Aruncați busuioc la sfârșit și serviți.