Paste Cu Fructe De Mare

Paste Cu Fructe De Mare
Pastele cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 238 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc rupte, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Paste Cu Fructe De Mare, Pastan și fructe de mare, și Paste Cu Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Gatiti pastele pentru putin peste jumatate din timpul de gatire (ar trebui sa fie inca putin ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Rumeniți scoicile doar până când capătă o culoare excelentă la exterior, aproximativ 45 de secunde până la un minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline și unt în tigaie. Când este fierbinte, aruncați creveți și rumeniți-i și ei. (Nu gătiți complet scoici sau creveți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
6
Adăugați un mic strop de ulei în tigaie. Gatiti usturoiul timp de 30 de secunde, apoi turnati vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați-l să se baloneze și reduceți timp de un minut sau două, apoi turnați roșiile (inclusiv sucul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Adăugați sare, piper și fulgi de ardei roșu, apoi gătiți sosul la foc mediu-mare timp de 10-15 minute. Rupeți două foi mari de folie de aluminiu rezistentă. Suprapuneți-le pe un platou rezistent la cuptor (faceți suprapunerea de aproximativ 6 inci sau cam așa ceva) cu o anumită adâncime sau într-o foaie de copt. Folosiți-vă mâinile pentru a apăsa folia plat pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Se toarnă pastele pe platou, apoi se toarnă tot sosul peste paste (suc și tot). Apoi, turnați fructele de mare, asigurându-vă că adăugați toate sucurile care ar fi putut picura pe farfurie. Adunați cele două capete ale foliei și rotiți-le în jos, astfel încât să fie bine sigilate-- - faceți același lucru cu laturile mai scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Așezați platoul în cuptor și coaceți timp de 15 minute, până când fructele de mare sunt complet gătite și aromele au avut toate șansa de a se întâlni și de a se îndrăgosti. Pentru a servi, deschideți folia și stropiți puțină cremă caldă peste tot. Aruncați busuioc la sfârșit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista