Pastele cu fasole albă și Kale sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 802 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cârnați Cu Varză Și Fasole Albă, Kale cu cârnați și fasole albă, și Rigatoni Cu Cârnați, Varză Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați kale, bulion, sare și piper, amestecând la comvine. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți 5 minute sau până când varza se ofilește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Kale
4
Adăugați paste, suc și fasole în tigaie, amestecând pentru a combina; gatiti 1 minut sau pana cand amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Împărțiți amestecul de paste uniform între 4 farfurii; presărați fiecare porție cueu 1 lingură de pătrunjel și 1 lingură de brânză.