Paste cu fasole albă, verdeață și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu fasole albă, verdeață și lămâie. Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de spanac pentru copii, nuci de pin, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Paste cu verdeață și fasole albă, Verdeață Înăbușită Cu Fasole Albă, și Fasole albă cu slănină și verdeață usturoi.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați pastele într-un castron mare; stropiți cu ulei, aruncând pentru a acoperi.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 1 minut sau până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați amestec de paste, roșii, piper și fasole; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă rucola, busuiocul, coaja, sucul și sarea; gatiti 1 minut sau pana cand rucola se ofileste. Lingură 1 1/2 cani amestec de paste în fiecare din cele 6 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 2 1/2 lingurițe de nuci de pin și 2 lingurițe de brânză.