Paste cu cârnați și legume
Pastele cu cârnați și legume ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,48 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. O porție conține 643 de calorii , 38 g de proteine și 14 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați ciuperci, roșii la conservă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. 13 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor excelent de 93% . Rețete similare sunt O supă, Două moduri: legume grosiere și cremă de legume , Paste cu legume coapte și măsline grecești și Paste cu broccoli, cârnați și busuioc proaspăt .
Instrucțiuni
Gătiți penne conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o oală olandeză, gătiți cârnații și ciupercile la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Adăugați roșiile și aduceți la fierbere.
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați până când spanacul se ofiliește.
Scurgeți pastele; amestecați-le în amestecul de curcan.
Presărați cu brânză; luați de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea până se topește brânza.