Paste cu conopidă: Paste Col Cavolofiore

Paste cu conopidă: Paste Col Cavolofiore
Paste cu conopidă: Paste Col Cavolofiore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 615 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.66 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți caciocavallo, șofran, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă de conopidă: Minestra di Cavolofiore, Paste Cu Conopidă, și Conopidă și paste făinoase.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu fundul greu, aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Împărțiți conopida în flori. Blancați conopida în apă clocotită până la jumătate gătită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți conopida, rezervând apa de gătit pentru ziti. Puneți deoparte conopida gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
ZitiZiti
3
Tăiați și tocați hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Se dizolvă firele de șofran în câteva linguri de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
5
Aruncați pește, roșii și usturoi feliat. Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați stafidele, nucile de pin, ceaiul de șofran și hamsiile. Folosind o agitare din lemn și continuați să gătiți la foc mediu până când hamsiile se dizolvă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofranșofran
CeaiCeai
7
Adăugați jumătate din conopida gătită și condimentați, după gust, cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să gătească până când conopida este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
8
Reduceți focul la minim și lăsați să gătească, neacoperit, în timp ce pregătiți ziti. Întoarceți apa de conopidă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
ZitiZiti
9
Adăugați ziti și gătiți la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZitiZiti
10
Scurgeți pastele și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Adăugați conopida rămasă, acoperiți și lăsați să se toacă la foc mediu-mic până când pastele și conopida sunt fierte, aproximativ 5 minute. Aruncați cu ulei de măsline extravirgin, pătrunjel tocat și caciocavallo. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista