Paste cu brânză elvețiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu Chard elvețian. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Toțiretetele au 85 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Paste cu brânză elvețiană, Paste Pesto Elvețiene, și Ciorbă elvețiană și supă de Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați spaghetele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut pentru a se înmuia.
Adăugați ciorba Elvețiană. Gatiti si amestecati pana cand tulpinile de ciorba sunt fragede. Puteți folosi o parte din apa fierbinte de paste pentru a ajuta la aburirea ciorbei în tigaia acoperită.
Amestecați spaghetele fierbinți în amestecul de ciorbă împreună cu caperele. Condimentați după gust cu sare și piper negru și stropiți cu suc de lămâie, dacă doriți.
Presărați parmezan pentru a servi.