Pastanul de ananas și anghinare este un vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 632 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ananas, usturoi, frunze proaspăt de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Paste cu ananas și anghinare, Paste de anghinare și usturoi {cu paste tradiționale sau dovlecei}, și Paste Dip De Anghinare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, gătiți pastele la al dente, scurgeți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline. Odată încălzit, adăugați ceapa, usturoiul, coriandrul și pătrunjelul și sotati până când ceapa devine translucidă. Se amestecă ananasul și se gătește până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ananas
1 Kg Tortillas De Maíz
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă anghinarea în tigaie, se condimentează cu sare și piper, după gust și se adaugă oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Anghinare
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți tigaia sote de pe foc, adăugați pastele fierte în tigaia sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă uleiul de măsline extravirgin și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
6
Transferați pastele într-un castron mare de servire și garnisiți cu coriandru.