Paste Cremoase De Creveți Cajun

Paste Cremoase De Creveți Cajun
Pastele cremoase de creveți Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 540 calorii. 410 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de lapte, usturoi, condimente cajun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Paste Cremoase Cajun, Paste Cremoase Cajun, și Supă Cremoasă De Creveți Cajun.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 4 minute sau până când sunt al dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Topiți untul într-o tigaie grea mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Sotati crevetii timp de 1 minut pe fiecare parte. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
5
Îndepărtați creveții cu o lingură pliată; deoparte. Se amestecă făina și condimentul Cajun. Gatiti, amestecand timp de 5 minute. Treceți treptat în lapte, apoi gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și suc de lămâie. Întoarceți creveții în sos și lingurați pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
SosSos
SareSare

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Forjas del Salnes Leiranan Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Galben pal, cu nuanțe verzi. Luminos și puternic concentrat pe nas, afișând arome incisive de lămâie Meyer, caprifoi, chinină și minerale, împreună cu un indiciu de ghimbir în fundal. Uscat, încordat și ușor pe picioare, oferind arome intense de citrice și fructe de livadă, cu dantela minerală, care nu prezintă exces de greutate. Se închide pe o notă picantă, afișând o persistență puternică, cu nuanțe florale.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista