Paste Coace

Paste Coace
Coacerea pastelor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, Paste Coace, și Papion Paste Coace.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă fiartă ușor sărată. Gatiti pastele mostaccioli in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MostaccioliMostaccioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine.
3
Între timp, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa tocată într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-un castron mare, amestecați ciupercile, sosul de spaghete, brânza mozzarella mărunțită, pastele și amestecul de carne de vită măcinată și ceapă rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Sos De PasteSos De Paste
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați într-o caserolă unsă, de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 20 de minute, sau până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista