Paste Coace
Coacerea pastelor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, Paste Coace, și Papion Paste Coace.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă fiartă ușor sărată. Gatiti pastele mostaccioli in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente.
Între timp, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa tocată într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc.
Într-un castron mare, amestecați ciupercile, sosul de spaghete, brânza mozzarella mărunțită, pastele și amestecul de carne de vită măcinată și ceapă rumenită.
Transferați într-o caserolă unsă, de 9x13 inch.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 20 de minute, sau până când este foarte fierbinte.