Paste Coace

Paste Coace
Coacerea pastelor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Bravo: Paste Cremoase De Pui, Paste Coace, și Papion Paste Coace.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă fiartă ușor sărată. Gatiti pastele mostaccioli in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MostaccioliMostaccioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Între timp, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa tocată într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron mare, amestecați ciupercile, sosul de spaghete, brânza mozzarella mărunțită, pastele și amestecul de carne de vită măcinată și ceapă rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Sos De PasteSos De Paste
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați într-o caserolă unsă, de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 20 de minute, sau până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista