Paste Carbonara
Paste Carbonara ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente, lapte, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Paste Carbonara, Paste Carbonara, și Paste Carbonara.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Combinați crema de brânză răspândită, laptele și condimentul Italian până se omogenizează.
Între timp, gătiți și amestecați slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. picături din tigaie.
Adăugați usturoiul la picături; gatiti 1 min. sau până când este parfumat.
Adăugați amestecul de slănină, piper și cremă de brânză; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se încălzește.
Scurgeți spaghetele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit. Adăugați treptat apă rezervată în sos.
Adăugați spaghete; aruncați pentru a acoperi uniform.
Adăugați 1/2 cană parmezan; se amestecă ușor.
Se transferă în vasul de servire; se presară cu parmezan și pătrunjel rămas.