Paste Bolognese
Pasta Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 365 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte evaporat, carne de vită măcinată, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-un cuptor olandez mare conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți, reveniți la tigaie și păstrați la cald.
În timp ce pastele se gătesc, îndepărtați carcasele din cârnați.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați, carne de vită și ceapă; gătiți 2 minute, amestecând să se sfărâme; scurgeți, dacă este necesar.
Adăugați ciuperci și rozmarin. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Se amestecă roșiile; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 3 minute. Se amestecă laptele, piperul și sarea; gatiti 2 minute.
Adăugați sosul în paste, aruncând bine.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.
Se servește cu: salată de fenicul ras