Lămâi Proaspete Conservate
Lămâile proaspete conservate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 38 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lămâi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi Conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați lămâile pe lungime în sferturi de sus până la 1/2 inch de jos, fără a separa sferturile.
Presărați 1 lingură de sare într-un borcan curat de 1 litru; împachetați lămâile în borcan. Acoperiți cu capac și agitați; înghețați 8 ore.
Presărați lămâile cu restul de 4 linguri de sare; acoperiți cu capac și agitați pentru a acoperi.
Scoateți capacul și apăsați lămâi pentru a elibera sucuri.
Adăugați 1/2 cană suc de lămâie pentru a acoperi lămâile. Se acoperă cu capac; bagati la frigider 6 zile, agitare borcan în fiecare zi. A se păstra la frigider până la 6 luni.
Notă: lămâile conservate pot avea o peliculă albă; clătiți sub apă rece înainte de utilizare. Sferturile pot fi utilizate cu sau fără pulpă. Lămâile se vor întuneca în timpul depozitării.