Paste

Paste
Paste ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1428 calorii. Pentru 1,9 USD pe porție, primești un fel principal care servește 25. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, sare, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 85%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste II, Paste Englezești, și Paste Cornish.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele pentru umplutură într-un bol mare de amestecare. Împingeți legumele în carne până când totul se amestecă bine. Toate legumele ar trebui să se lege împreună cu carnea. Dacă aveți legume în vrac, continuați să amestecați și să legați. Puneți deoparte până când sunteți gata să construiți paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Pentru crustă: într-un castron mare separat, adăugați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați împreună, apoi adăugați cele 2 tipuri de scurtare. Rupeți scurtarea în timp ce o lucrați cu făina. Doriți să aveți bucăți mici, de dimensiuni de mazăre, de scurtare și făină combinate, dar nu prea amestecate. Într-un castron separat, amestecați ouăle, apa și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați la făină și amestecați și împăturiți conținutul împreună, împingând ușor făina și amestecul lichid până când sunt împreună într-o consistență mare de aluat. Ridicați amestecul și continuați să-l întoarceți deasupra lichidului și împingeți-l în jos în lichid pentru a nu amesteca aluatul. Acoperiți aluatul și răciți-l înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Luați o porție din aluat și așezați-vă pe un blat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Întindeți aluatul la o grosime de cel mult 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rulați o foaie la fel de mare cu care vă simțiți confortabil; folosim o placă de 8 inci și decupăm cruste pentru fiecare pastie. După tăierea crustei, lucrați resturile înapoi în foile următoare. Faceți acest lucru de câte ori este nevoie pentru a consuma tot aluatul. Cu o grosime consistentă ar trebui să obțineți aproximativ 25 de cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Odată ce ați crustele laminate, puteți începe umplerea.
10
Așezați crustele și spălați ouăle jumătate din crusta interioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Așezați 1 cană de umplutură în centrul fiecărei cruste. Îndoiți ușor în jumătate, aveți grijă să nu rupeți aluatul. După pliere, folosiți o furculiță pentru a sertiza crustele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Așezați pastele pe o foaie de copt căptușită, puneți găuri pentru furculiță deasupra pentru a crea buzunare de aer, spălați oul deasupra și puneți-le în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Coaceți până când crusta devine maro aurie și se atinge o temperatură internă de 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții25
Scor De Sănătate44
Revista