Partea De Cartofi Dulci De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați partea de cartofi dulci de mere. Această rețetă face 12 porții cu 166 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ziua Recunostintei fel de mâncare: Bacon și arpagic biscuiți de cartofi dulci, Plăcintă Cu Mere Cu Cartofi Dulci, și Mere Cartofi Dulci Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță mare sau cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 30-45 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați și feliați cartofii.
Puneți merele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 7-8 minute sau până când sunt crocante; scurgeți.
Așezați merele și cartofii dulci într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt.
Într-o cratiță mică, combinați concentratul de suc de mere, 1-1/2 căni de apă, zaharuri și sare.
Combinați amidonul de porumb cu apa rămasă până se omogenizează; amestecați treptat în amestecul concentrat de suc de mere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si bubuie.
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește.
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți, neacoperit, la 325 de minute timp de 30-35 de minute sau până la încălzire.