Parmigiana De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Parmigianan de vițel. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, ulei vegetal, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, și Okra Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul. Înmuiați vițelul în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec de pesmet.
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti jumatate din vitel la un moment dat in ulei aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste; scurgere. Repetați cu vițelul rămas, adăugând 1 sau 2 linguri de ulei, dacă este necesar.
Așezați jumătate din vițel într-un vas de copt dreptunghiular uns, 11x7x1 1/2 inci, suprapunându-se ușor felii. Puneți jumătate din sosul de paste peste vițel.
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella. Repetați cu vițelul rămas, sosul și brânza.
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până când sosul este Bulbuc și brânza este maro deschis.