Parmigiana De Pui Cu Busuioc
Parmigiana de pui de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză mozzarella, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Parmigiana De Pui, și Parmigiana de pui.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și uleiul.
Scurgeți și păstrați cald.
Tăiați fiecare piept de pui în 2 bucăți.
Așezați fiecare bucată între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați 2/3 cană pesmet și 1/4 cană parmezan. Înmuiați puiul în înlocuitor de ou și dragați în amestec de pesmet.
Pui maro, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, 1 până la 2 minute pe fiecare parte; scoateți puiul din tigaie.
Amestecați sosul de paste și busuiocul; lingurați jumătate de sos într - un vas de copt de 11 x 7 inci. Aranjați puiul într-un strat uniform peste sos; turnați sosul rămas peste pui.
Se presară uniform cu brânză mozzarella și restul de 1/4 cană de parmezan.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza mozzarella este ușor rumenită și sosul este bubuit în jurul marginilor.
Scoateți din cuptor și presărați cu 2 linguri de pătrunjel.
Serviți puiul peste pastele fierte fierbinți.