Parmezan și piper negru cartofi zdrobiți
Parmezan și piper negru zdrobit cartofi este un fără gluten farfurie. O porție conține 177 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Zdrobit Cartofi, Parmezan Zdrobit Cartofi, și Parmezan Zdrobit Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece la 2 centimetri deasupra.
Adăugați 1/4 linguriță de sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgeți. Întoarceți cartofii la tigaie la foc mic; adăugați restul de 1 linguriță de sare și unt în tigaie. Mash cartofii cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Adăugați brânză și piper în amestecul de cartofi; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă laptele; gătiți 1 minut sau până se încălzește bine, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.