Parmezan Sparanghel Prăjit
Parmezan prăjită sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 154 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parmezan Sparanghel Prăjit, Parmezan Sparanghel Prăjit, și Parmezan Sparanghel Prăjit.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Dacă tulpinile sparanghelului sunt groase, curățați fundul 1/2 din fiecare.
Așezați-le într-un singur strat pe o tigaie și stropiți cu ulei de măsline.
Se presară sare și piper. Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până se înmoaie.
Se presară parmezanul și se întoarce la cuptor încă un minut.
Se servește cu pene de lămâie.