Parmezan-Pătrunjel Biscuiți Flatbreads

Parmezan-Pătrunjel Biscuiți Flatbreads
Parmezan-pătrunjel Biscuit Flatbreads necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de biscuiți jumbo, piper, linguriță de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Ciuperci, usturoi și parmezan, Gătiți cartea: plăcintă cu oală de pui Lemony cu crustă de biscuiți de pătrunjel, și Parmezan Biscuit Topping pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Separați biscuiții în runde individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Se toarnă ulei de măsline pe o foaie de copt. Înmuiați ambele părți ale fiecărei runde de biscuiți în ulei și aranjați pe foaia de copt. Folosind vârful degetelor, apăsați fiecare biscuit într-un cerc plat de formă liberă de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Presărați fiecare biscuit aplatizat cu parmezan, pătrunjel, sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Tăiați în benzi.
7
Pâine de biscuiți cu rozmarin-usturoi: omiteți parmezanul și pătrunjelul, apoi pregătiți rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Presărați biscuiții uniform cu 2 lingurițe. rozmarin proaspăt tocat și 2 căței de usturoi tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
9
Pentru scopuri de testare numai, am folosit Pillsbury Homestyle zară Grands! Biscuiți Refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista