Parmezan-Pătrunjel Biscuiți Flatbreads

Parmezan-Pătrunjel Biscuiți Flatbreads
Parmezan-pătrunjel Biscuit Flatbreads necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de biscuiți jumbo, piper, linguriță de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Ciuperci, usturoi și parmezan, Gătiți cartea: plăcintă cu oală de pui Lemony cu crustă de biscuiți de pătrunjel, și Parmezan Biscuit Topping pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Separați biscuiții în runde individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Se toarnă ulei de măsline pe o foaie de copt. Înmuiați ambele părți ale fiecărei runde de biscuiți în ulei și aranjați pe foaia de copt. Folosind vârful degetelor, apăsați fiecare biscuit într-un cerc plat de formă liberă de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Presărați fiecare biscuit aplatizat cu parmezan, pătrunjel, sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați în benzi.
7
Pâine de biscuiți cu rozmarin-usturoi: omiteți parmezanul și pătrunjelul, apoi pregătiți rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Presărați biscuiții uniform cu 2 lingurițe. rozmarin proaspăt tocat și 2 căței de usturoi tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
9
Pentru scopuri de testare numai, am folosit Pillsbury Homestyle zară Grands! Biscuiți Refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista