Parmezan De Vită
Carne de vită parmezan ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 108 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, chiftele de vită măcinate, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de vită cu cartofi parmezan, Ragu de vită cu gnocchi parmezan, și Carne de vită cu găluște de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați chiftelele într-un singur strat pe tigaia pentru pui. Se fierbe 5 min.
Întoarceți chiftelele; acoperiți cu ingredientele rămase, cu excepția pastelor.
Se fierbe încă 3 până la 5 minute. sau până când burgerii sunt fierți (160F) și brânza mărunțită este topită.