Ruladă de porc și pui

Ruladă de porc și pui
Rulada de porc și pui este un fel principal European. Această rețetă face 4 porții cu 642 calorii, 44G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 4,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți busuioc, pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ruladă De Porc, Ruladă De Filet De Porc La Grătar, și Ruladă de porc cu mere și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați ardeiul, pătrunjelul și busuiocul; acoperiți și procesați până se toacă mărunt. În timpul procesării, adăugați treptat 3 linguri de ulei într-un flux constant. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Începând cu aproximativ o treime dintr-o parte, faceți o fantă longitudinală în filet până la 1/2 in. de jos. Întoarceți filetul și faceți o altă fantă longitudinală, începând de la aproximativ o treime din partea opusă. Deschideți filetul, astfel încât să fie plat; aplatizați la aproximativ 1/3 in. grosime.
4
Tăiați jumătățile de piept de pui orizontal în jumătate; aplatizați la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
5
Întindeți 3 linguri de amestec de usturoi pe o parte a cărnii de porc. Aranjați puiul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Se întinde cu 3 linguri de amestec de usturoi. Se acoperă cu prosciutto; se întinde cu amestecul de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Rulați bine stilul de jeleu, începând cu o latură lungă. Cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Așezați o bucată mare de folie rezistentă (18 in. x 16 în.) pe o foaie de copt. Presărați ușor filetul cu sare și piper suplimentar. Într-o tigaie mare, filet maro pe toate părțile în uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Transferați în tigaia pregătită; înfășurați folia în jurul cărnii de porc, menținând partea cusăturii foliei în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se coace la 400 de euro timp de 40-45 de minute sau până când termometrul pentru carne citește 170 de euro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Între timp, aruncați picăturile din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați bulion și smântână. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți rumenite. Se fierbe până când sosul se reduce la 1-1 / 2 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute; îndepărtați cu grijă folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Adăugați sucuri în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Se amestecă untul și făina până se amestecă; se amestecă în sos. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul; se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
16
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin ai putea încerca este Bollig - Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista