Ruladă de porc și pui
Rulada de porc și pui este un fel principal European. Această rețetă face 4 porții cu 642 calorii, 44G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 4,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți busuioc, pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ruladă De Porc, Ruladă De Filet De Porc La Grătar, și Ruladă de porc cu mere și rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt usturoiul.
Adăugați ardeiul, pătrunjelul și busuiocul; acoperiți și procesați până se toacă mărunt. În timpul procesării, adăugați treptat 3 linguri de ulei într-un flux constant. Pune deoparte.
Începând cu aproximativ o treime dintr-o parte, faceți o fantă longitudinală în filet până la 1/2 in. de jos. Întoarceți filetul și faceți o altă fantă longitudinală, începând de la aproximativ o treime din partea opusă. Deschideți filetul, astfel încât să fie plat; aplatizați la aproximativ 1/3 in. grosime.
Tăiați jumătățile de piept de pui orizontal în jumătate; aplatizați la 1/4 in. grosime.
Întindeți 3 linguri de amestec de usturoi pe o parte a cărnii de porc. Aranjați puiul peste carnea de porc.
Se întinde cu 3 linguri de amestec de usturoi. Se acoperă cu prosciutto; se întinde cu amestecul de usturoi rămas.
Rulați bine stilul de jeleu, începând cu o latură lungă. Cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Așezați o bucată mare de folie rezistentă (18 in. x 16 în.) pe o foaie de copt. Presărați ușor filetul cu sare și piper suplimentar. Într-o tigaie mare, filet maro pe toate părțile în uleiul rămas.
Transferați în tigaia pregătită; înfășurați folia în jurul cărnii de porc, menținând partea cusăturii foliei în sus.
Se coace la 400 de euro timp de 40-45 de minute sau până când termometrul pentru carne citește 170 de euro.
Între timp, aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați bulion și smântână. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți rumenite. Se fierbe până când sosul se reduce la 1-1 / 2 căni, aproximativ 20 de minute.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute; îndepărtați cu grijă folia.
Se amestecă untul și făina până se amestecă; se amestecă în sos. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul; se condimentează cu piper.
Se servește cu carne de porc.
Vin recomandat: Riesling, Dornfelder
Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin ai putea încerca este Bollig - Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.