Parmezan De Vinete La Grătar
Parmezanul de vinete la grătar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Parmezan De Vinete La Grătar, Parmezan De Vinete La Grătar, și Parmezan De Vinete La Grătar.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele, tăiați fiecare transversal în runde de 3/4 inci și aruncați tulpinile și capetele netede.
Așezați felii una lângă alta pe o tavă mare sau 2 sau 3 foi de copt, aproximativ 12 pe 15 inci.
Într-un castron mic, amestecați uleiul și amestecul de plante italiene.
Periați părțile tăiate de vinete cu amestec de ulei.
Tăiați brânza mozzarella în felii subțiri, făcând 1 bucată pentru fiecare rundă de vinete.
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, amestecați sosul marinara ocazional până se încălzește.
Puneți rondele de vinete pe un grătar peste un pat solid de cărbuni la foc mediu sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde). Închideți capacul grătarului cu gaz. Gatiti pana cand vinetele sunt foarte moi cand sunt presate, cremoase in interior (taiate pentru a testa) si rumenite, 6 pana la 8 minute; întoarceți o dată. Setați sosul marinara pe zona rece a grătarului pentru a vă încălzi.
Completați fiecare rundă de vinete cu o felie de brânză mozzarella. Acoperiți grătarul până când brânza se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Transferați pe un platou. Puneți sosul marinara pe felii, apoi presărați parmezan și pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.