Parmezan de vinete Ally
Parmezanul de vinete al lui Ally ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ulei de măsline, brânză mozzarella la sută și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Cel Mai Bun Parmezan De Vinete.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți o foaie de prăjituri cu hârtie pergament (pentru a ajuta la bucățile lipicioase și curățarea).
Cojiți pielea de vinete, feliați-o în bucăți subțiri (rotunde sau alungite) și dați deoparte.
Pregătiți trei boluri mari de amestecare. Umpleți primul vas de amestecare cu făină.
Bateți ouăle în al doilea bol de amestecare. Umpleți al treilea vas de amestecare cu pesmet.
Puneți ușor vinetele în făină pe ambele părți, apoi înmuiați în ouă și în final pesmetul.
Așezați vinetele pe foaia de prăjituri pregătită.
Stropiți ușor uleiul de măsline pe vinete. Dacă aveți o perie, periați ușor vinetele. Nu are nevoie de mult ulei de măsline pentru a obține crocant.
Coaceți vinetele până când sunt crocante, aproximativ 15 minute.
Într-un vas de copt în stil lasagna, întindeți o pătură ușoară de sos de roșii pe fund. Când începeți straturile, așezați vinetele în jos una lângă alta acoperind fundul tigaiei. Cel mai bine este să folosiți 1/2 uncie mozzarella și puțin sos pe fiecare bucată de vinete pentru a o menține umedă. Repetați acest lucru de două până la trei ori. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor timp de 25 de minute.
Adăugați mai multă mozzarella în vârful vinetei în ultimele 5 minute de coacere; este o modalitate excelentă de a evita arderea brânzei.