Parmezan de vinete Ally

Parmezan de vinete Ally
Parmezanul de vinete al lui Ally ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ulei de măsline, brânză mozzarella la sută și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Cel Mai Bun Parmezan De Vinete.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți o foaie de prăjituri cu hârtie pergament (pentru a ajuta la bucățile lipicioase și curățarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Cojiți pielea de vinete, feliați-o în bucăți subțiri (rotunde sau alungite) și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Pregătiți trei boluri mari de amestecare. Umpleți primul vas de amestecare cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Bateți ouăle în al doilea bol de amestecare. Umpleți al treilea vas de amestecare cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Puneți ușor vinetele în făină pe ambele părți, apoi înmuiați în ouă și în final pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați vinetele pe foaia de prăjituri pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Stropiți ușor uleiul de măsline pe vinete. Dacă aveți o perie, periați ușor vinetele. Nu are nevoie de mult ulei de măsline pentru a obține crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Coaceți vinetele până când sunt crocante, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Într-un vas de copt în stil lasagna, întindeți o pătură ușoară de sos de roșii pe fund. Când începeți straturile, așezați vinetele în jos una lângă alta acoperind fundul tigaiei. Cel mai bine este să folosiți 1/2 uncie mozzarella și puțin sos pe fiecare bucată de vinete pentru a o menține umedă. Repetați acest lucru de două până la trei ori. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Adăugați mai multă mozzarella în vârful vinetei în ultimele 5 minute de coacere; este o modalitate excelentă de a evita arderea brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista