Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de pui cu spaghete. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 485 calorii. Mergeți la magazin și ridicați panko, busuioc, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete Pui Parmezan, Chiftele de pui cu spaghete și parmezan, și Parmezan de pui cu spaghete subțiri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
3
În timp ce pastele se gătesc, puneți roșiile într-un robot de bucătărie; procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Încălziți o cratiță la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați piper și usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
7
Adăugați roșiile și 3/8 linguriță sare; gatiti 15 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand ocazional. Se amestecă busuiocul tocat. Aruncați 1 cană de sos cu paste; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Busuioc
Paste
Sos
Sare
8
În timp ce sosul se gătește, împărțiți fiecare piept de pui pe jumătate orizontal pentru a forma 2 cotlete (4 în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos
9
Combinați făina, praful de usturoi și restul de 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
10
Presărați blaturi de cotlete cu jumătate de amestec de făină; bateți uniform pe cotlete. Întoarceți cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
11
Se presară cu amestecul de făină rămas; se tapetează pe tăieturi. Scuturați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
12
Așezați oul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
13
Combinați panko și Parmigiano-Reggiano într-un alt fel de mâncare puțin adânc. Înmuiați cotletele în ou; dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Ouă
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și unt în tigaie; se învârte până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Așezați puiul pe o foaie de copt; acoperiți uniform cu mozzarella. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Pui întreg
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
18
Aranjați aproximativ 1/2 cană de amestec de paste pe fiecare farfurie; acoperiți fiecare cu 1 cotlet și aproximativ 3 linguri de sos rămas.