Parmezan De Dovleac
Butternut Squash parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 6. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână dovlecei, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Parmezan De Dovleac, Butternut Squash Și Parmezan Dip, și Cartofi Prăjiți Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Aruncați dovleceii cu 2 lingurițe. ulei pe foaia de copt cu ramă; se întinde pentru a forma un strat uniform pe foaia de copt.
Adăugați ceapa, piperul și uleiul rămas; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți pentru a forma un strat uniform.
Coaceți 20 min. sau până când legumele sunt fragede.
Stropiți cu bulion; se amestecă ușor.
Se presară cu 1/4 cană de brânză; aruncați pentru a acoperi.
Se transferă în castron; se presară cu brânza rămasă.