Parmezan Crocant De Pui
Parmezanul crocant de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste classico family favorite, polly-o all natural low-moisture part-skim mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pui Parmezan Crocant, Pui Parmezan Crocant La Cuptor, și Pui crocant cu parmezan pentru unul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Amestecați parmezanul și pesmetul în farfurie sau farfurie superficială. Înmuiați puiul în unt, apoi în amestec de parmezan, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Așezați în tigaie de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F). Se acoperă cu sos și mozzarella; coaceți 10 min. sau până când mozzarella este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.