Parmezan Breadsticks
Breadsticks Parmesan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, albus de ou, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan Breadsticks, Parmezan Breadsticks, și Parmezan Breadsticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană apă caldă (105 grade F până la 110 grade F) și zahărul într-un robot de bucătărie.
Se presară drojdia la suprafață și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați uleiul de măsline și pulsul o dată.
Adăugați făina și sarea; puls pentru a forma un aluat neted, aproximativ 2 minute.
Ungeți un bol mare cu ulei de măsline.
Transferați aluatul în castron și formați-l într-o bilă. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte într-un loc cald până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 1/2 ore.
Întindeți o foaie mare de hârtie pergament și periați cu ulei de măsline.
Transferați aluatul pe pergament și bateți-l într-un dreptunghi de 6 pe 12 inci.
Ungeți ușor aluatul cu ulei de măsline. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte 10 minute. (În acest moment, puteți refrigera aluatul, acoperit, până la 12 ore.)
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament; periați cu ulei de măsline.
Tăiați aluatul în jumătate transversal cu un cuțit de bucătar sau un tăietor de pizza pentru a face două pătrate de 6 inci.
Tăiați fiecare jumătate în 10 bucăți egale.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți și rotiți fiecare bucată de aluat cu mâinile într-o frânghie subțire de 12 până la 14 inci.
Transferați frânghiile pe foile de copt pregătite, aranjându-le la o distanță de aproximativ 1/2 inch.
Bateti albusul de ou cu 2 linguri de apa intr-un bol mic.
Ungeți ușor bețișoarele cu spălarea ouălor, apoi presărați parmezan. Acoperiți ușor cu folie de plastic; puneți deoparte 10 minute.
Descoperiți Bețișoarele și coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 30 de minute, rotind foile de copt la jumătatea drumului. Glisați foile de copt și lăsați să se răcească pe rafturi. (Breadsticks va crisp sus ca acestea se răcească; dacă acestea sunt încă flexibile, coace aproximativ 7 minute mai mult.) Depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile.
Fotografie de Andrew Purcell