Paris Popcorn
Paris Popcorn este un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, pecorino romano, frunze de tarhon și sâmburi de floricele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Oh, Paris, Paris-Brest, și CR motorpes de Paris.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mic.
Adăugați suficient ulei vegetal pentru a acoperi fundul oalei, aproximativ 2 linguri.
Adăugați 1 sau 2 sâmburi de floricele în ulei pe măsură ce se încălzește. Odată ce miezurile pop, adăugați porumbul rămas și acoperiți cu un capac. Agitați oala în timp ce sâmburii pop. Acest lucru îi va împiedica să se așeze pe fundul oalei și să ardă. Continuați să agitați până când tot porumbul a apărut.
Scoateți floricelele într-un castron mare.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, condimentați cu condimente de brânză Paris și aruncați.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)]()
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.