Parfaituri de ciocolată, migdale și banane
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 529 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă grea, brânză mascarpone, prăjitură groasă cu mâncare înger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Parfaits De Ciocolată-Banane Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Parfaits De Ciocolată Cu Banane, și Parfaits de plăcintă cu cremă de chia Bananan și ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți chipsurile de ciocolată și 4 linguri de cremă în cuptorul cu microunde în pahar de 1 cană de măsurare la 50% putere doar până când ciocolata este topită, aproximativ 30 până la 35 de secunde. Se amestecă pentru a se amesteca; se răcește sosul de ciocolată până la călduț.
Whiskmascarpone, amaretto, zahăr și rămase 2 linguri de cremă într-un castron mediu până la amestec și amestecul începe să se îngroașe.
Folosind 2 tăietor de prăjituri cu diametrul de 1/2 inch,tăiați rotund din fiecare tort de mâncare înger.
Așezați 1 rundă de tort în fiecare din cele 4 vinoblete sau pahare de modă veche. Topeach tort rotund cu 3 felii de banane,1 amestec de mascarpone lingura îngrămădite, sos de ciocolată dulce-amărui, și stropind de migdale. Repetați stratul parfait încă 1timp și serviți.