Parfaituri
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Parfaits. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD per porție. O porție conține 749 de calorii, 12 g de proteine și 53 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, cremă de brânză, topping bătut și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt S'more Parfaits, Polynezian Parfaits și Two-Berry Parfaits.
Instrucțiuni
Intr-un castron mic, bate crema de branza si untul de arahide pana se omogenizeaza. Îndoiți 1/2 cană de topping bătut; pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți Graham și zahărul. Se amestecă untul până se formează firimituri grosiere. Apăsați 1 lingură de amestec de pesmet în fiecare dintre cele patru pahare de parfait. Peste firimituri puneți aproximativ 2 linguri de amestec de unt de arahide; se presară cu 2 linguri de ciocolată. Repetați straturile. Acoperiți cu toppingul bătut rămas și fulgi de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Parfait. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "