Parfait de unt de arahide cu compot de cireșe
Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 551 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfait De Brânză Cu Unt De Arahide, Parfait de ciocolată cu unt de arahide, și Unt De Arahide Crunch Voo Parfait pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o cutie de pâine de 1,2 litri cu folie alimentară.
Bateți împreună untul de arahide, lichiorulși crema dublă până la o netedă paste.To faceți un sabayon, puneți 150g de zahăr, ouăle întregi și gălbenușurile de ou într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită.
Bateți cu un tel electric de mână timp de 5-7 minute sau până când amestecul este ușor și asemănător cu Musse, apoi scoateți-l din căldură și continuați să bateți timp de 5 minute până când se răcește. Pune deoparte.
Puneți zahărul rămas într-o cratiță mică cu 3 lingurițe de apă, încălziți ușor pentru a se dizolva, apoi fierbeți timp de 2 minute până când temperatura ajunge la 115C pe un termometru de zahăr. Între timp, într-un castron mare curat,bateți albușurile până la vârfuri rigide, curgeți în siropul de zahăr și continuați să bateți până când amestecul de albușuri este juststiff și strălucitor. (Este important ca siropul de zahăr să intre în albușul de ou la temperatura potrivită, așa că este posibil să aveți nevoie de o pereche suplimentară de mâini pentru aceasta.) Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestecul de unt de arahide, apoi pliați în crema de biciuire și în cele din urmă sabayon.
Se toarnă în staniu și se îngheață timp de 6 ore saupână la solid sau până la 2 săptămâni.
Se toarnă parfaitul anyleftover în matrițe ramekinsor dariole individuale și se păstrează în freezer.To faceți compotul de cireșe, puneți cireșele într-o tigaie mare, adăugați 100 ml de apă, gătiți timp de 10 minute pentru a se înmuia, apoi adăugați zahărul, armagnacul sau țuica șisuc de lămâie. Gatiti inca 8-10 minepână la sirop, apoi lăsați să se răcească. Poate fifăcut cu până la 2 zile înainte.Luați parfaitul din congelator10 minute înainte de a dori să serviți,îndepărtați folia alimentară și tăiați-o în felii.Așezați cu grijă 1 felie de parfait pe fiecare din 6 farfurii de desert și serviți cu compotul de cireșe.