Paprikash de vițel sau miel

Paprikash de vițel sau miel
Vițelul sau mielul Paprikash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 901 calorii, 67g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 6.69 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, evoo, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Paprikash De Vițel, Paprikash De Vițel, și Coadă De Vițel Paprikash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aduceți carnea la temperatura camerei. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie, apoi se presară din belșug cu sare și piper și dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți o picătură de EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați carnea în loturi și gătiți până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați o altă picătură de EVOO în oală și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați untul și lăsați-l să se topească în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați ceapa și gătiți până la foarte fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Adăugați 3 linguri de boia, chimenul, usturoiul, frunzele de dafin, ardeii grași și roșiile și amestecați pentru a combina și încălzi, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
10
Adăugați stocul și vinul, apoi întoarceți carnea în oală. Acoperiți cu un capac, transferați oala în cuptor și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Scoateți carnea pe un platou și acoperiți-o cu folie. Folosind un blender de imersie, curățați sosul în oală. Amestecați creme fraiche și gătiți până când sosul este redus, 20 până la 30 de minute. Întoarceți carnea în oală. (Dacă nu serviți imediat, răciți tocanul și apoi refrigerați până când este gata de utilizare. Reîncălziți într-un cuptor moderat sau peste o flacără medie.) Chiar înainte de servire, amestecați restul de 1 linguriță de ardei pentru a lumina aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Pentru garnitură, prăjiți căpșunile într-un pic EVOO până când sunt crocante. Topim tocană cu câteva păpuși de creme fraiche și caperberries prăjite. (Culorile verde, roșu și alb semnifică steagul maghiar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Caper BerriesCaper Berries
YukonYukon
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
13
Orice tocană rămasă este excelentă pentru prânz sau cu ouă pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista