Paprikash De Vițel

Paprikash De Vițel
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Paprikash de vițel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 258 calorii. Dacă aveți la îndemână smântână, maghiran, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Paprikash De Vițel, Paprikash De Vițel, și Paprikash de vițel sau miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untura într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; acoperiți tigaia și gătiți până când ceapa este moale, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă; creșteți căldura la mediu-mare și saut până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ceapa și șalota într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Presărați vițelul cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați scoici de vițel la picături în tigaie și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte, adăugând mai multă untură după cum este necesar și transferând vițelul în farfurie după fiecare lot. Întoarceți amestecul de ceapă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CeapăCeapă
UnturăUntură
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați roșiile cu suc, boia dulce, boia fierbinte și maghiran. Simmer 5 minute, amestecând constant. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri acumulate în sos. Se fierbe 1 minut, transformând vițelul în strat. Folosind lingura cu fante, transferați vițelul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
MaghiranMaghiran
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Se amestecă smântâna în sos și se încălzește (nu se fierbe). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
SosSos
7
Se toarnă peste vițel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista