Paprikash De Pui

Paprikash De Pui
Paprikash de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 547 calorii, 29G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, bucăți de pui, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mare, amestecați ouăle, 2 lingurițe de sare și 1/2 cană de apă. Se amestecă treptat 2 1/2 căni de făină pentru a face un aluat rigid. Folosind două linguri, scoateți niște aluat cu o lingură și folosiți a doua pentru a scoate lingura de aluat în apa clocotită. Repetați până când mai multe găluște se gătesc. Gătiți găluștele timp de 10 minute sau până când plutesc în vârf; apoi ridicați din apă și scurgeți într-o strecurătoare sau sită. Clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți untul și adăugați puiul; gatiti pana se rumeneste usor, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți încă 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă 1 1/2 căni de apă și se condimentează cu boia, sare și piper; gătiți încă 10 minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
ApăApă
SareSare
5
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă 2 linguri de făină în smântână; apoi amestecați încet în amestecul de ceapă rămas în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând continuu și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pentru a servi, adăugați găluște în amestecul de smântână / ceapă, apoi lingurați pe farfurii adăugând o bucată de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista