Paprikash de filet de porc cu tăiței de ou

Paprikash de filet de porc cu tăiței de ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paprikash de porc cu tăiței de ou. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Paprikash, Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi, și Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 2 lingurițe de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Scoateți carnea de porc din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru; saut 4 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
9
Adăugați făină, pastă de roșii, cimbru și boia; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
10
Adăugați vin; gatiti 1 minut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați stoc și oțet; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
StocStoc
12
Adăugați carne de porc; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
13
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista