Paprika somon ars cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu

Paprika somon ars cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu
Paprika somon ars cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 8,43 USD pe porție. O porție conține 745 calorii, 40g de proteine, și 44G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de legume, ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Paprika somon ars cu piure de morcov-ghimbir și Coulis de ardei roșu, Scoici Cu Crustă De Paprika Cu Coulis De Ardei Roșu Prăjit, și Supă de ardei și ardei roșu cu piure de fistic.

Instrucțiuni

1
Pentru a face piureul de ghimbir-morcov: într-o oală mică, combinați morcovii, ghimbirul, bulionul și condimentați cu sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți până când morcovii sunt moi. Se strecoară amestecul, rezervând lichidul. Pureați morcovii într-un blender folosind suc de portocale și lichid de gătit pentru a corecta sau regla consistența. Condimentați amestecul cu coajă de portocală, sare și piper. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru a face coulisul de ardei roșu: într-o tigaie medie sotată, încălziți uleiul și începeți să transpirați ceapa, adăugați ardeii roșii și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați vinul și fierbeți la foc mic pentru a reduce până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul și gătiți până când amestecul se reduce la jumătate. Tulpina, rezervarea lichidului. Pureați ardeii și adăugați lichidul puțin câte puțin pentru a crea un piure neted. Condimentează coulisul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
5
Se amestecă pătrunjelul tocat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Condimentați somonul cu sare, piper și boia și prăjiți până aproape fierte, aproximativ 7 minute. Întoarceți fileurile și gătiți-le încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
3
Pentru a servi somonul, acoperiți fiecare farfurie cu 1/2 din piureul de ghimbir-morcov și 1/2 din coulisul de ardei roșu și acoperiți cu un file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Se servește cu sparanghel, fenicul și porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
5
Sote.
6
Încălziți o tigaie medie de sote la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați untul și lăsați să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Adăugați sparanghelul, porumbul și feniculul și aruncați să se încălzească. Gustați, apoi condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Revista