Paprika pui fript cu ceapa dulce

Paprika pui fript cu ceapa dulce
Paprika friptură de pui cu ceapa dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 317 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cayenne, pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paprika Pui Fript Cu Ceapa Dulce, Saut verdețuri de varză și ceapă dulce cu boia, și Pui Fript Cu Boia De Ardei Și Șalotă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu grătar în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați uleiul cu condimentele, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un castron mare, apoi adăugați puiul și ceapa, aruncând pentru a acoperi. Aranjați puiul, pielea în sus și ceapa într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
CondimenteCondimente
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Coaceți până când puiul este doar gătit și pielea este aurie, aproximativ 30 de minute. Îndepărtați orice grăsime din sucurile de tigaie din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista