Pappardelle în cremă de șofran

Pappardelle în cremă de șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pappardelle în cremă de șofran. Această rețetă servește 2 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 561 calorii. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți fire de șofran, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pappardelle cu legume de primăvară și sos de smântână, Pappardelle cu somon și mazăre în sos de cremă Pesto, și Pappardelle proaspete cu dovlecei de Butternut și sos de cremă de cimbru.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați șalotul și șofranul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotul este înmuiat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați smântâna, 1/4 linguriță de sare și piper după gust; creșteți focul la mediu ridicat și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți 1/4 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și transferați-le în tigaie cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați apa de gătit rezervată, parmezanul și jumătate din arpagic și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se servește acoperit cu coaja de lămâie, arpagic rămas și mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Fotografie de Anna Williams
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista