Pappardelle în cremă de șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pappardelle în cremă de șofran. Această rețetă servește 2 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 561 calorii. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți fire de șofran, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pappardelle cu legume de primăvară și sos de smântână, Pappardelle cu somon și mazăre în sos de cremă Pesto, și Pappardelle proaspete cu dovlecei de Butternut și sos de cremă de cimbru.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați șalotul și șofranul și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotul este înmuiat, aproximativ 2 minute.
Adăugați smântâna, 1/4 linguriță de sare și piper după gust; creșteți focul la mediu ridicat și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Scoateți 1/4 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și transferați-le în tigaie cu sosul.
Adăugați apa de gătit rezervată, parmezanul și jumătate din arpagic și aruncați pentru a acoperi.
Se servește acoperit cu coaja de lămâie, arpagic rămas și mai multă brânză.
Fotografie de Anna Williams