Pappardelle cu sos Bolognese de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tulpina de țelină, parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pappardelle Cu Sos Bolognez, Pappardelle Cu Sos Bolognez, și Pappardelle de casă cu sos bolognez.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapă, morcov, țelină, 2 linguri pătrunjel, usturoi, rozmarin, cimbru și frunze de dafin. Saut până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Rozmarin
Pătrunjel
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
3
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
4
Adăugați squash; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
5
Adăugați roșiile tocate și toate fasolea; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
6
Adăugați vin și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Se amestecă în bulion, smântână și suc de roșii rezervat. Se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Roșii
Bulion
Cremă
Sos
8
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgere. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați sos; se aruncă la foc mediu până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
11
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se presară cu 1/2 cană de brânză și 1 lingură de pătrunjel.