Pappardelle cu homar și porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu homar și porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 581 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, homari vii, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Homar Cremos Pappardelle, Cremă De Lămâie Homar Pappardelle, și Pappardelle Cu Homar, Praz Și Ulei De Trufe Albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu 2 centimetri de apă; aduceți la fierbere.
Adăugați homarii, acoperiți și gătiți la foc mediu până când cojile devin roșii aprinse, 8 până la 10 minute.
Îndepărtați cu clești și clătiți sub apă rece pentru a se răci ușor. Între timp, tăiați sâmburii de porumb; rezervați știuleții.
Scoateți carnea din cojile de homar: răsuciți ghearele, apoi rupeți coada; puneți corpurile deoparte. Trageți înotătoarele de pe coadă, apoi introduceți degetul mare în capătul flipperului și forțați carnea. Crăpați ghearele cu un cracker de homar, ciocan sau partea plată a unui cuțit și îndepărtați carnea. Se toacă carnea de homar în bucăți de 1 inch și se transferă într-un bol; acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Clătiți corpurile de homar pentru a îndepărta orice materie verde (tomalley) și icre.
Încălziți 2 linguri de unt și uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați corpurile de homar și gătiți, întorcându-se ocazional, până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Se adaugă vinul, se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați știuleții de porumb, tulpina de țelină, șalotul întreg, crengutele de pătrunjel și 6 căni de apă; aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când lichidul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 30 de minute. Strângeți stocul într-un castron sau într-o ceașcă mare de măsurare.
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați pasta de roșii și boia de ardei; gătiți, amestecând, până se întunecă ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă stocul pregătit și smântâna și se fierbe până se reduce cu o treime, aproximativ 20 de minute (ar trebui să aveți 2 Sos 3/4 căni).
Adăugați boabele de porumb; mai fierbeți încă 5 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pappardelle și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Scurgeți, apoi reveniți la oală.
Adăugați sosul și carnea de homar rezervată și gătiți la foc mediu, amestecând, până când carnea de homar este încălzită, aproximativ 1 minut. Se amestecă frunzele de țelină tocate și pătrunjelul și cea mai mare parte a chervilului. Împărțiți între plăci și partea de sus cu chervilul rămas.
Fotografie realizată de Con Poulos