Pappardelle cu homar și porumb

Pappardelle cu homar și porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu homar și porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 581 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, homari vii, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Homar Cremos Pappardelle, Cremă De Lămâie Homar Pappardelle, și Pappardelle Cu Homar, Praz Și Ulei De Trufe Albe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu 2 centimetri de apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați homarii, acoperiți și gătiți la foc mediu până când cojile devin roșii aprinse, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Îndepărtați cu clești și clătiți sub apă rece pentru a se răci ușor. Între timp, tăiați sâmburii de porumb; rezervați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Scoateți carnea din cojile de homar: răsuciți ghearele, apoi rupeți coada; puneți corpurile deoparte. Trageți înotătoarele de pe coadă, apoi introduceți degetul mare în capătul flipperului și forțați carnea. Crăpați ghearele cu un cracker de homar, ciocan sau partea plată a unui cuțit și îndepărtați carnea. Se toacă carnea de homar în bucăți de 1 inch și se transferă într-un bol; acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pentru LegarePentru Legare
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Clătiți corpurile de homar pentru a îndepărta orice materie verde (tomalley) și icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Încălziți 2 linguri de unt și uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați corpurile de homar și gătiți, întorcându-se ocazional, până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
8
Se adaugă vinul, se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați știuleții de porumb, tulpina de țelină, șalotul întreg, crengutele de pătrunjel și 6 căni de apă; aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când lichidul este redus cu aproximativ o treime, aproximativ 30 de minute. Strângeți stocul într-un castron sau într-o ceașcă mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
12
Adăugați pasta de roșii și boia de ardei; gătiți, amestecând, până se întunecă ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă stocul pregătit și smântâna și se fierbe până se reduce cu o treime, aproximativ 20 de minute (ar trebui să aveți 2 Sos 3/4 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
13
Adăugați boabele de porumb; mai fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
14
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Adăugați pappardelle și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
16
Scurgeți, apoi reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
17
Adăugați sosul și carnea de homar rezervată și gătiți la foc mediu, amestecând, până când carnea de homar este încălzită, aproximativ 1 minut. Se amestecă frunzele de țelină tocate și pătrunjelul și cea mai mare parte a chervilului. Împărțiți între plăci și partea de sus cu chervilul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
18
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista