Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 656 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ardei iute, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle Cu Cârnați Picant Și Ciuperci Sălbatice Mixte, Mistreț Pappardelle, și Pappardelle cu Ragu de mistreț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice murdărie din ciuperci cu o perie de patiserie sau un prosop de vase. Feliați ciupercile subțire, dar rupeți girolles, chanterelles și blewits în jumătate.
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie foarte fierbinte și adăugați ciupercile.
Lăsați-i să se prăjească repede, aruncând o dată sau de două ori, apoi adăugați usturoiul și ardeiul iute cu un vârf de sare (este foarte important să condimentați ușor ciupercile, deoarece puțin scoate cu adevărat aroma). Continuați să prăjiți rapid timp de 4-5 minute, aruncând în mod regulat. Apoi opriți focul și stoarceți sucul de lămâie. Aruncați și condimentați după gust.
Între timp gătiți pastele în apă sărată clocotită până la al dente.
Se adaugă în ciuperci, cu parmezanul, pătrunjelul și untul. Aruncați ușor, acoperind pastele cu ciupercile și aroma lor.
Serviți, răzuind toate ultimele bucăți de ciuperci din tigaie și presărați cu puțin pătrunjel suplimentar și parmezan.