Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte

Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu ciuperci sălbatice mixte. Această rețetă servește 4 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 656 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ardei iute, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle Cu Cârnați Picant Și Ciuperci Sălbatice Mixte, Mistreț Pappardelle, și Pappardelle cu Ragu de mistreț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice murdărie din ciuperci cu o perie de patiserie sau un prosop de vase. Feliați ciupercile subțire, dar rupeți girolles, chanterelles și blewits în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie foarte fierbinte și adăugați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați-i să se prăjească repede, aruncând o dată sau de două ori, apoi adăugați usturoiul și ardeiul iute cu un vârf de sare (este foarte important să condimentați ușor ciupercile, deoarece puțin scoate cu adevărat aroma). Continuați să prăjiți rapid timp de 4-5 minute, aruncând în mod regulat. Apoi opriți focul și stoarceți sucul de lămâie. Aruncați și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp gătiți pastele în apă sărată clocotită până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se adaugă în ciuperci, cu parmezanul, pătrunjelul și untul. Aruncați ușor, acoperind pastele cu ciupercile și aroma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Serviți, răzuind toate ultimele bucăți de ciuperci din tigaie și presărați cu puțin pătrunjel suplimentar și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista