Secară Cu Aluat

Secară Cu Aluat
Secara de aluat necesită aproximativ 16 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 12 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină de pâine, semințe de chimen, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a dori să coaceți pâinea, hrăniți starterul cu 1 cană de făină de secară, 1/2 cană de făină de pâine și 2/3 cană de apă. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Făină De SecarăFăină De Secară
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună starter expandat, 1/4 cană apă, sare, zahăr, ulei, semințe și 1 cană fiecare secară și făină de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
SecarăSecară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați mai multă sau mai puțină făină după cum este necesar pentru a obține un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este satinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați într-un vas bine uns și întoarceți o dată pentru a unge suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să crească într-un loc cald până se dublează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Punch jos aluat, și forma în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Așezați pe o foaie de copt unsă. Se lasă să crească până se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când sună gol când este lovit pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Coaceți 20 de minute la 350 de grade F (175 de grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de apă și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
2
Scoateți pâinile din cuptor și periați crusta cu apă sărată. Continuați să coaceți încă 25 de minute, perindând la intervale de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista