Secară Cu Aluat
Secara de aluat necesită aproximativ 16 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 12 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină de pâine, semințe de chimen, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat.
Instrucțiuni
Cu o seară înainte de a dori să coaceți pâinea, hrăniți starterul cu 1 cană de făină de secară, 1/2 cană de făină de pâine și 2/3 cană de apă. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Într-un castron mare, amestecați împreună starter expandat, 1/4 cană apă, sare, zahăr, ulei, semințe și 1 cană fiecare secară și făină de pâine.
Adăugați mai multă sau mai puțină făină după cum este necesar pentru a obține un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este satinat.
Așezați într-un vas bine uns și întoarceți o dată pentru a unge suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să crească într-un loc cald până se dublează.
Punch jos aluat, și forma în pâini.
Așezați pe o foaie de copt unsă. Se lasă să crească până se dublează în vrac.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când sună gol când este lovit pe fund.
Coaceți 20 de minute la 350 de grade F (175 de grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de apă și 1 linguriță de sare.
Scoateți pâinile din cuptor și periați crusta cu apă sărată. Continuați să coaceți încă 25 de minute, perindând la intervale de 10 minute.